Етаж 4 – Апартамент 14

Апартамент 14
Етаж:Етаж 4 и подпокривно пространство
Тип имот:тристаен/мезонет
Чиста площ (кв.м.):
107,59
Общи части (кв.м.):8,41
Обща площ (кв.м.):116
Цена:-
Статус:Продаден
×