Етаж 4 – Апартамент 13

Апартамент 13
Етаж:Етаж 4 и подпокривно пространство
Тип имот:тристаен/мезонет
Чиста площ (кв.м.):
104,79
Общи части (кв.м.):8,19
Обща площ (кв.м.):112,98
Цена:-
Статус:Продаден
×